fbpx
Producerad av Tigerton
loading

Boka utbildning och information

  • Utnyttja en APT-timme för information och utbildning inom demensterapi. Vi presenterar MusicDoll® och dess möjligheter inom Demensvården. Nöjdare brukare ger gladare brukare med bättre livskvalitet! Låt oss komma och berätta mer!
hunter_shutterstock_1243723036_music

Mycket talar för att kulturella yttringar som musik, teater och målade symboler var utmärkande för jägare och samlare.
(Ref:Fritt från Kulturella hjärnan och Pedagogiska Magasinet)

Dessa kulturella yttringar kan ha hjälpt till att hålla samman gruppen och föra gemensamma värderingar vidare. Denna basala stimulans för hjärnans belöningssystem skapar signaler av glädje och tillfredsställelse som vi fortfarande idag kan använda oss av. Denna skänker en stunds daglig glädje för många av våra boende med Alzheimer och andra demenssjukdomar.

Med Music Doll kan man enkelt ge denna typ av stimulans för ökad livskvalitet.

Läs mer i Studie 

HÄR KAN DU BOKA UTBILDNING

Producerad av Tigerton