fbpx
Producerad av Tigerton
loading

Boka utbildning och information

  • Utnyttja en APT-timme för information och utbildning inom demensterapi. Vi presenterar MusicDoll® och dess möjligheter inom Demensvården. Nöjdare brukare ger gladare brukare med bättre livskvalitet! Låt oss komma och berätta mer!
Klocka_3sek_alz_still

Var tredje sekund drabbas någon av demens i världen. Fram till 2030 uppskattas antalet med en demensdiagnos globalt vara hisnande 66 miljoner och i Sverige vara cirka 150 000.

Detta innebär stora krav på alla som arbetar inom äldreomsorgen.  Samtidigt ser inte resurserna ut att öka, vilket innebär att ”effektiviseringar” och ökad belastning för de ansvariga kan bli en naturlig följd.

Vi skapar tekniken – ni skapar glädjen och livskvaliteten.

Det är här tekniken, Music Doll®, kan komma in som effektivt stöd för ansvariga vårdgivare och skapa ökad glädje och livskvalitet för de boende. Music Doll® är kvalitativt testad med bra resultat i en studie från Härryda kommun med BPSD som mätinstrument.

Läs mer om studien här

Vi kommer till er och berättar mer!

Boka in ett gratis Informationsbesök, ca 45 min där forskning, hantering och upplevelsen på boendet beskrivs.

BOKA BESÖK

Producerad av Tigerton