fbpx
Producerad av Tigerton
loading

Boka utbildning och information

  • Utnyttja en APT-timme för information och utbildning inom demensterapi. Vi presenterar MusicDoll® och dess möjligheter inom Demensvården. Nöjdare brukare ger gladare brukare med bättre livskvalitet! Låt oss komma och berätta mer!
utbildning_649323682_small_clean_lo

Nu har vi börjat boka in höstens möten.
Utbildnings- och informationsmötet är gratis och inga andra förpliktelser än att vi måste få tekniken att fungera med ljud och bild.

Utnyttja en APT-timme för information och utbildning inom demensterapi. Vi presenterar MusicDoll® och dess möjligheter inom Demensvården. Nöjdare brukare ger gladare brukare med bättre livskvalitet! Låt oss komma och berätta mer!

BOKA UTBILDNING OCH INFORMATION HÄR

Läs om hur det gick till på en av våra träffar som blev oväntat spännande

Producerad av Tigerton