fbpx
Producerad av Tigerton
loading

Boka utbildning och information

  • Utnyttja en APT-timme för information och utbildning inom demensterapi. Vi presenterar MusicDoll® och dess möjligheter inom Demensvården. Nöjdare brukare ger gladare brukare med bättre livskvalitet! Låt oss komma och berätta mer!
specialerbjudande_doll

Besök Music Doll under Svenska Demensdagarna i Malmö, 16 – 17 maj.

sv_demensdagarna

H.M. Drottning Silvia betonar betydelsen av kvalitativt och värdigt omhändertagande av personer med demens på olika sätt bland annat genom att nu besöka de uppkommande dagarna på Svenska Mässan i Malmö.

Vi hoppas på stort aktivt deltagande samt att även du kommer och då besöker:

Monter 45, Music Doll.

Specialerbjudande vid köp av Music Doll® under Svenska Demensdagarna kommer erbjudas alla som besöker vår monter, så förbered gärna dig och din avdelning på att ni kan bli fler på avdelning strax efter Monter besöket hos Music Doll®.

Välkommen!

Läs mer på Svenska Demensdagarna 

Producerad av Tigerton