fbpx
Producerad av Tigerton
loading

Boka utbildning och information

  • Utnyttja en APT-timme för information och utbildning inom demensterapi. Vi presenterar MusicDoll® och dess möjligheter inom Demensvården. Nöjdare brukare ger gladare brukare med bättre livskvalitet! Låt oss komma och berätta mer!
film_bild

Mina kollegor kan vara mina bästa rådgivare 

En helt ny film inspelad av SVT fotograf Stefan Hellström tillsammans med Christine Gustafsson, leg. sjuksköterska och docent vid Mälardalens Högskola samt kollegor från flera särskilda boenden, ger en unik inblick hur Music Doll® har påverkat dagliga verksamheten för brukare och personal.

christine_gustafsson_citat

Filmen betonar betydelsen av att alternativa insatser prövas innan läkemedel sätts in samt hur välbefinnande och BPSD parametrar positivt kan påverkas och skapa glädje och lugn på avdelningarna.

En ”Måste – Film” för alla som arbetar med demensomhändertagande.

Klicka här för att se filmen

Producerad av Tigerton