fbpx
Producerad av Tigerton
loading

Boka utbildning och information

  • Utnyttja en APT-timme för information och utbildning inom demensterapi. Vi presenterar MusicDoll® och dess möjligheter inom Demensvården. Nöjdare brukare ger gladare brukare med bättre livskvalitet! Låt oss komma och berätta mer!
juldoll_lo

Julen står för dörren och runt om i landet kommer Music Doll® väcka varma minnen till liv med individuella julsånger – lugn och glädje för både brukare och personal.

JULERBJUDANDE

Beställningar av Music Doll® levereras med fri frakt fram till 19 december. Individuella julsånger spelas upp och kommer säkert väcka varma minnen till liv och bidra till lugn och glädje för både hyresgäster och ansvarig personal. Dockorna levereras inom något dygn från vårt lager. Ange ”Fri frakt” längst ner på beställningsblanketten.

Klicka här för att komma till beställningsblanketten

Producerad av Tigerton