fbpx
Producerad av Tigerton
loading

Boka utbildning och information

  • Utnyttja en APT-timme för information och utbildning inom demensterapi. Vi presenterar MusicDoll® och dess möjligheter inom Demensvården. Nöjdare brukare ger gladare brukare med bättre livskvalitet! Låt oss komma och berätta mer!
AO_dagar_grupp_0585.JPG-8_lo

”De” kom från Karlskrona, Sandviken, Göteborg, Olofström, Varberg, Skellefteå, Stockholm och många fler platser för att besöka vår monter under ÄO. Budskapet Gränslös kommunikation uppskattades verkligen, då favoritmusiken omvittnat når fram och öppnar upp kommunikation oavsett kön, språkbas eller kulturell bakgrund. Och nu levereras våra musikdockor till nya arbetsplatser runt om i landet.

AO_dagar_0582.JPG-9_lo   AO_dagar_0575.JPG-11_lo

Om ditt boende också kan ha glädje av gränslös kommunikation för att sätta guldkant på vardagen, för både hyresgäster och personal, kontakta oss gärna på info@musicdoll.se , eller gå direkt till beställningsblankett här.

Kommentera

Your email address will not be published.

Producerad av Tigerton