fbpx
Producerad av Tigerton
loading

Boka utbildning och information

  • Utnyttja en APT-timme för information och utbildning inom demensterapi. Vi presenterar MusicDoll® och dess möjligheter inom Demensvården. Nöjdare brukare ger gladare brukare med bättre livskvalitet! Låt oss komma och berätta mer!
bild1_news_leasing_webb

Många önskar testa Music Doll® på sina enheter för att finna rätt brukare och dessutom lära sig att optimalt utnyttja denna fantastiska terapimöljighet.

Music Doll Sweden AB erbjuder nu möjlighet till korttidsleasing utan köpkrav. Efter en minimitid på fyra månader kan avtalet avslutas eller förlängas. Avtalet kan omfatta en eller flera dockor. Du binder inte upp inköpskostnader och får möjlighet att verkligen prova på vilket sätt som Music Doll® bäst kan komma till glädje på din avdelning.

Full information och avtal får du genom att kontakta oss direkt;
Music Doll Sweden AB via telefon, 070 71 81 461
eller maila info@musicdoll.se

Producerad av Tigerton