fbpx
Producerad av Tigerton
loading

Boka utbildning och information

  • Utnyttja en APT-timme för information och utbildning inom demensterapi. Vi presenterar MusicDoll® och dess möjligheter inom Demensvården. Nöjdare brukare ger gladare brukare med bättre livskvalitet! Låt oss komma och berätta mer!
screenshot3

Besök Music Doll på Äldreomsorgsdagarna Stockholmsmässan i Älvsjö
26 – 27 oktober

I monter Monter A0:15 får du träffa musikdockorna samt en del ny sammanställd information. Dessutom demonstreras på plats hur teknik och funktion hanteras. Som kunnig hjälp i montern kommer dessutom personal från Kullegårdens äldreboende i Partille att deltaga – träffa Lena Jakobsson och Helen Börjesson, de har stor erfarenhet och arbetar med flera nya grepp för att öka kvaliteten i omhändertagandet.

Vi berättar också om vårt nya erbjudande –
Prova  Music Doll® på din enhet utan köpkrav. Leasing erbjuds på flexibel tid.

Välkommen!

aldreoms_dagarna

Här kan du läsa mer om Äldreomsorgsdagarna

Kommentera

Your email address will not be published.

Producerad av Tigerton