fbpx
Producerad av Tigerton
loading

Boka utbildning och information

  • Utnyttja en APT-timme för information och utbildning inom demensterapi. Vi presenterar MusicDoll® och dess möjligheter inom Demensvården. Nöjdare brukare ger gladare brukare med bättre livskvalitet! Låt oss komma och berätta mer!
inspi_movie_musicdoll

Bättre än HBO och Netflix!

Nu finns vad många efterfrågat, Inspirations- och instruktionsfilmer, om varför använda Music Doll® och hur den skall hanteras.

Kvalitetsfilmerna är gjorda av SVT fotograf Stefan Hellström. Selma Sehic, sektionschef vid Alprosens äldreboende i Malmö, delar dessutom med sig av sina erfarenheter hur de själva använder Music Doll®.

Music Doll Sweden – alla filmer på YouTube

Kommentera

Your email address will not be published.

Producerad av Tigerton